BMW M6

Masini BMW M6

> VEDETE > HAIOASE > FILME > SPORT > ATV > STIRI > VACANTA > MUZICA > JOCURI  > FETE > BARBATI > IMOBILIARE > CAZARE > MAGAZIN ONLINE > HAINE MODA > CAINI > SANATATE

> NEO13.RO > MASINI > BMW > M6

Poze cu Masini NEO13 video stiriPoze video cu masini BMWBMWM6 bmw

Poze cu masini BMW
Video cu masini BMW

BMW M6

BMW M6

POZE BMW M6 CLICK AICI >

Astfel, în mare Coupe BMW M6 sale este în cele mai prestigioase si puternic Seria 6 vreodata: cinci litri de deplasare, 10 cilindri, puterea de 507 kW, 520 Nm de cuplu motor si viteze în plus fata de plafonul de 8000 rot / min.

Asociat cu un tren care ruleaza pe hotarâta sportiv setare, acest mecanism propels pe M6 la nivelul de un supersport. Spre deosebire de concurentii sai, dintre care majoritatea sunt doua locuri, cu toate acestea, M6 ofera roominess si de autorizare a unei tipic 2 +2 locuri si generos echipament de foarte înalta calitate.

Dintre toate strategiile, pentru a maximiza puterea motorului, motorul compact cotitura aer cu viteza mare este principala cale. Ajungând la 8250 rot / min, la V10 pauze la o serie de scheme de alaturata este putin timp pentru autoturisme rasa pura sânge. Prin urmare, aceasta depaseste chiar magic capac de 100 CP per litru de deplasare.

Acordul dintre V10 motor si cutie de viteze SMG 7-viteza maxima ofera placerea de a conducatorului auto al BMW M6 Coupe: abat-o într-adevar, sprint de la 0 la 100 km / h în 4.6 secunde, si de acul de la vitezometrul este de reper a 200 km / h dupa 14 secunde.

Irezistibil de nevoia de a rula, cu toate acestea, este limitata la 250 km / h în sistemul electronic. Pâna la 330 km / h, la scara de kilometraj indica fanda oferit aceasta putere concentrat aproape nelimitat daca nu imobilizate.

O cutie cu sapte rapoarte SMG!

Cu aceasta caseta, BMW M este primul producator la nivel mondial pentru a oferi o cutie de sapte rapoarte si secventiale Drivelogic functie.

SMG cutie este controlat de trecere sau de palet la volan. Comparativ cu SMG cutii cunoscuta, o parola noua generatie rapoarte mai rapid, este într-adevar câstig de 20% din timp. Modificari în viteza sunt practic neschimbata.

Cu SMG Drivelogic din cutie, conducatorul auto are un total de unsprezece optiuni de comanda pentru adaptarea la schimbare viteze de la stilul sau preferat de conducere.

Link-uri la caz la sol

Trenul de la BMW seria 6 si sisteme moderne de asistenta au fost înca adaptate la M6 si sale specifice de performanta.

Variabila M diferentiala senzor de viteza diferentiala ofera masina o mare stabilitate directionala si optim de tractiune, care provin în special din rândul lor. Chiar si în situatii de conduita foarte stricte, de exemplu, în prezenta unor factori de aderenta diferite pentru cele doua-wheel drive, sistemul este în masura sa ofere un avantaj decisiv tractiune.

De M6 are o noua generatie de stabilitate dinamica (DSC). În cazul în care prima DSC Mod prevede maxim permis de conducere de siguranta, M Dynamic mode, ca pe M5, va fi deosebit de apreciate de catre conducatorii auto, la sportive. O cheie integrate cache jurul comutator de dezactivare a sistemului.

Electronic comandarea de depreciere (EDC) a M6, integrate în volan sau buton de comanda situata alaturi de SMG selector permite soferului sa aleaga între cele trei programe Confort, Normal si Sport, în scopul de a varia caracteristic trenul între un sport destul de ferm si stabilirea confortabil setare.

Un buton pentru a adapta la putere!

De cele mai multe ori, conducatorul auto nu au nevoie de plin de putere si agilitate pâna la M6, de exemplu, în traficul urban. De aceea, la fiecare pornire, puterea de P400 cu accent pe confort si, folosind un puternic motor de 400 CP este activat în mod automat. Este suficient ca soferul apasa pe butonul de la putere a spus integrate cache jurul trece la toate au puterea de 10 cilindri.

O mare putere, puterea de frânare în consecinta. De M6 este, prin urmare, un sistem de frânare cu generozitate de dimensiuni de înalta performanta cu frâne disc ajourés usoare de tip compus. Optimizate din punct de vedere al greutatii si rigiditate, calipers plutitoare din aluminiu, cu doua pistoane permite M6 de frânare pentru a obtine de la distanta de cel mai înalt nivel: de la o viteza de 100 km / h, pe distanta de oprire este doar 36 m de la 200 km / h, nu chiar 140 m.

De M6 este, prin urmare, de o mare arta, dar, ca de obicei, BMW nu este un cadou, iar noi trebuie sa plateasca € 118,000 de a oferi, fara optiuni sunt numeroase.

 

 

 

Alte rubrici in lucru...

www.neo13.ro  : Poze cu masini tuning imagini concept cars bmw modificate accesorii faruri stopuri jante tobe filtr auto bmw m6...BMW poze video cu M3 M6 X5 X6

BMW X6 poze cu masini noi de vanzare video masini tunate germania imagini second hand

Poze cu masini noi de vanzare video masini tunate germania bmw imagini dacia tunata second hand